MS vant på straffer i første treningskamp mot vårens kvartfinalister fra Lørenskog. Første periode forløp litt som man kunne forvente mellom et lag fra EHL og et nyopprykket fra andredivisjon. Lørenskog ledet 3-0 til første pause, og ble kanskje for komfortable. Andre periode ble langt jevnere, og MS reduserte to ganger ved henholdsvis Shafaat Hashim og Rolf Thomas Aastad. Sistnevnte fulgte opp fjorårets tradisjon ved å score i undertall. Like etterpå ble han selv utvist, og hjemmelaget doblet ledelsen igjen like før siste pause.

Det kunne fort slått luften ut av kampen, men MS var ikke ferdige med denne treningsøkten enda. Jarl Fredrik Tillman er på utlån fra Stjernen, og reduserte tidlig i tredje periode. I sluttminuttene trakk vi Aleksander Johnsen ut av målet, og Tillman satte inn utligningen med 65 sekunder igjen på klokka. Etter en målløs spilleforlengelse måtte det åtte straffer til fra hvert lag for å skille dem fra hverandre. Lørenskog fikk bare en puck inn på Johnsen, mens Joachim Barmoen og Victor Kopperstad satte dem for MS. Snuoperasjonen var dermed komplett.

Treningskamper skal man aldri legge alt for mye i, men dette resultatet var likevel en stor oppmuntring for den unge troppen. Det føltes heller ikke feil å legge en demper på grillfesten til vertene. Vi manglet også flere spillere til dagens kamp, og det hører med til historien at de fleste av Lørenskogs mål ble scoret av tidligere MS-gutter. Vår neste treningskamp spilles hjemme mot Gjøvik 17. august. Møt frem for å se fremtidige publikumsfavoritter i sving!